مجموع نظرات: ۰
دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۰
۰ نفر

سرو قهوه در آیین‌های عزاداری یزد یک سنت دیرینه است که سابقه تاریخی دارد. این قهوه با قهوه‌های معمول متفاوت و نیازمند شش ساعت آماده‌سازی است.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، قهوه‌ یزدی که عطر و بویی خاص دارد، بسیار غلیظ است و در آیین‌های دیگر یزدی‌ها مانند «پرسه یا روضه» هم به کار می‌رود.

کد خبر 547031

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha